Odoo ERP

Valg av IT-system

Det er mange grunner til å vurdere et nytt datasystem. Kanskje har man vokst ut av sitt nåværende system, blitt offer for spesialtilpasninger og mange delsystemer som gjør datadriften komplisert og kostbar og eller man er ny oppstartet og simpelthen trenger et system å vokse med.

Det er ikke et enkelt valg og velger du feil kan det, i beste fall, bli en kostbar erfaring.

Finnes det et system som dekker absolutt alle behov?

Etter mange års erfaring med forskjellige systemer og kategorier av systemer, så har vi nok aldri sett et system som dekker absolutt alle behov eller er optimalt på alle måter. Man blir dessverre ganske tidlig i en anskaffelsesprosess klar over at det må inngås kompromisser og kanskje tas noen ubehagelige valg.

Men når det er sagt, så kan vi med hånden på hjertet si at vi heller aldri har sett et så komplett system som Odoo. Det benyttes i de fleste bransjer. De forskjellige modulene/ funksjonene, kan benyttes på forskjellige måter og det er enkelt å legge til eller endre felter og faner.

Nedenfor beskriver vi noen av de over 40 modulene Odoo består av.

Klar for en ny fremtid

Digitalisering av dokumenter og dokumentflyt, signaturer. Digital markedsføring på WEB, SMS, E-post, og Sosiale media. CRM, salg, Oppfølging av de ansatte, HR, osv. osv. ta en titt nedenfor eller kontakt oss. 

Odoo er så omfattende at den beste måten å presentere systemet på, er å avklare ditt behov å så vise deg hvordan det kan løses.


Kontakt Oss

 
 

Omfattende ERP-system

Odoo er kanskje det ERP systemet som dekker flest funksjoner og bruksområder i dag. 

Den mest omfattende generelle databasen som vi har sett. Vi er derfor stolte av å kunne kalle oss Odoo-partnere i Norge. Det som gjør Odoo så unikt er at det henger sammen og kan benyttes for de fleste yrkesgrupper og på de fleste fagområder. Her er det ikke behov for store endringer og tilpasninger, det kan tas i bruk i en tidlig fase av en implementering av et nytt system og bygges ut etter behov. Her finnes det moduler og tilleggsprogrammer som kan dekke mer spesielle behov og fagområder.

Odoo dekker de fleste språk og valutaer og egner seg derfor også svært godt for import/eksport bedrifter og små som store. 

Vi kan nevne at Toyota benytter det som produksjonssystem, entreprenører benytter det på prosjektering og kundebehandlings-system

Nedenfor vises oversikt over Moduler og bruksområder Odoo kan benyttes til.  


Add a caption to enhance the meaning of this image.