Omfattende ERP-System

Verdens hurtigst voksende ERP-system.


Odoo er kanskje det ERP systemet som dekker flest funksjoner og bruksområder i dag.

 

Den mest omfattende generelle databasen vi har sett. Vi er derfor stolte av å kunne kalle oss Odoo-partnere i Norge. Det som gjør Odoo så unikt er at det henger sammen og kan benyttes for de fleste yrkesgrupper og på de fleste fagområder. Her er det ikke behov for store endringer og tilpasninger, det kan tas i bruk i en tidlig fase av en implementering av et nytt system og bygges ut etter behov. Her finnes det moduler og tilleggsprogrammer som kan dekke mer spesielle behov og fagområder.

Odoo dekker de fleste språk og valutaer og egner seg derfor også svært godt for import/eksport bedrifter og små som store. 
Vi kan nevne at Toyota benytter det som produksjonssystem, entreprenører benytter det på prosjektering og kundebehandlings-system.

Nedenfor vises oversikt over Moduler og bruksområder Odoo kan benyttes til.  


Add a caption to enhance the meaning of this image.

Et unikt verdiforslag

Alt du trenger med førsteklasses brukeropplevelse.

Appfamilien vår fungerer sømløst sammen - noe som gir deg muligheten til å automatisere og spore alt du gjør - sentralisert, online og tilgjengelig hvor som helst med hvilken som helst enhet.

Utviklingsmodellen med åpen kildekode fra Odoo har tillatt oss å benytte tusenvis av utviklere og forretningseksperter til å bygge verdens største økosystem med fullt integrerte forretningsapper.

Med et moderne og elegant teknisk design er Odoos rammeverk unikt. Det lar oss og våre samfunnsutviklere tilby førsteklasses brukervennlighet som skalerer på tvers av alle apper.

Forbedret brukervennlighet til Odoo vil automatisk bli rullet ut til alle våre integrerte apper.

Til slutt, med årlige utgivelser utvikler Odoo seg mye raskere enn noen annen løsning.

Lær mer